1.Zieni pastat një minutë më pak se ç’tregon koha në paketim. Kullojini, ftohini në ujë të ftohtë dhe lërini të ftohen.
2.Transferojini në një tas dhe përziejini me 2 lugë vaj në mënyrë që të mos ngjiten.
3.Prisni përgjysmë avokadon. Qërojeni, priteni tulin në kubikë dhe përziejeni me lëngun e limes në mënyrë që të mos nxihet.
4.Lani 2 domatet, pritini në thela, hiquni farat dhe pritini në kubikë.
5.Hidhuni kripë dhe shtojini tek pastat.
6.Kompletojini pastat. Hiqini rrënjët dhe pjesën jeshile qepës së njomë dhe grijeni imët.
7.Bashkoni në tas pastat, avokadon, domatet, qepën, tonin të cilin e keni kulluar dhe copëtuar si dhe një limë të qëruar dhe të prerë në feta rrethore.
8.Shërbejini. Shtojuni 2-3 lugë vaj ulliri të virgjër spërkatini me pak piper dhe rigon, disa pika tabako, përziejini dhe shërbejini.
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Lini një koment