Në një tas të madh, bëni bashkë sheqerin, hudhrën pluhur, piperin e kuq, 1 lugë gjelle kripë dhe ½ lugë ҫaji piper të zi. Trazojini dhe shtoni në tas kofshat e pulës duke u siguruar që të mbulohen me përzierjen e përgatitur. V
endosini kofshat e pulës në një tavë dhe mbulojini me letër alumini. Tavën vendoseni në ngrirje për të paktën 4 orë ose për një natë të plotë.
Ngroheni furrën në 150 gradë. Vendosni tavën me kofshat e pulave për rreth 2 orë, deri sa të bëhen të shkrifëta.
Nxirreni tavën nga furra, hiqni letrën e aluminit dhe me një lugë mundohuni të hiqni sa më shumë nga lëngu që kanë lëshuar. Rikthejeni tavën në furrë dhe nxizni vetëm nxehësine sipërm.
Prisni derisa kofshat të kenë marrë një ngjyrë të artë në sipërfaqe dhe lëkura të jetë bërë krokante. Nxirrini nga furra dhe shërbejini me qepën e njomë të grirë dhe lëngun e ruajtur nga pjekja.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Komento