Arkiva e etiketave: kofsha pule

Tavë me kofsha pule, patate dhe krem djathi

Ngroheni furrën në 200C. Ngrini me kujdes lëkurën e kofshëve të pulës dhe përhapni djathin e butë midis lëkurës dhe mishit. Vendoseni pulën në një tavë për pjekje, me anën e lëkurës lart dhe rrethojeni me patatet dhe domatet...

Kofsha pule të marinuara në uthull balsamike dhe mjaltë...

Ngroheni furrën në220°. Në një tas të madh, bëni bashkë uthullëm balsamike, mjaltin, mustardën dhe hudhrat dhe i rregullojmë me kripë dhe piper. Rrihni derisa të formohet një masë. Shtoni kofshët e pulës dhe përziejini derisa të mbulohen plotësisht....

Kofsha pule për të lëpirë gishtat me vetëm 5...

Në një tas të madh, bëni bashkë sheqerin, hudhrën pluhur, piperin e kuq, 1 lugë gjelle kripë dhe ½ lugë ҫaji piper të zi. Trazojini dhe shtoni në tas kofshat e pulës duke u siguruar që të mbulohen me...

Kofsha pule me perime dhe verë të bardhë

1.Marrim të gjitha perimet dhe i grijmë në kubikë të vegjël. 2.I hedhim në tigan për t’i skuqur për 5-6 minuta. 3.Shtojmë kofshët e pulës dhe i skuqim duke i përzier për rreth 10 minuta. 4.Më pas hedhim verën...