Sugjerime / Snapfood

S’ka pse shkoni deri në Paris për të provuar...

Macaroons, ëmbëlsirat e dashura dhe të rafinuara të traditës pariziene kanë pushtuar botën dhe kanë mbërritur pothuajse në gjithë pastiçeritë shqiptare. Të bukura, pastel, nepsndjellëse, por në shije janë shumë larg asaj origjinale të recetës franceze. Megjithatë, nuk është...

Fotoja virale e kafesë që ka shpallur sfidën e...

Një ingredient, një mijë variante. Maniakët e kafesë e dinë mirë që ka vetëm një kafe, ajo e preferuara: por në sa mënyra mund të pihet dhe sa nga këta filxhanë përmbajnë vërtet kafe? E përzier me qumësht, pana...

Pse nuk po dobësohem dot?

Dietat më popullore i krijojnë shumicës së njerëzve idenë se do të humbasin shumë kile në një kohë të shkurtër. Por menjëherë pas mbarimit të dietës, njerëzit kanë tendencën t’i rifitojnë kilet. Edhe hulumtuesit kanë arritur në përfundimin se...

Mishi po konsumohet gjithnjë e më shumë. Ja ku...

Në shkallë globale, konsumi mesatar i mishit për një banor është rritur me rreth 20 kg që nga viti 1961, në krahasim me personin që mesatarisht konsumon rreth 43 kg mish në vitin 2014, sipas të dhënave të OKB-së....

Do t’i blinin shqiptarët: Bllokohen 50.2 tonë mish me...

Dy kontejnerë me mish të importuar nga Brazili, që do t’u tregtoheshin qytetarëve shqiptarë, u bllokuan në kohë. Autoriteti Kombëtar i Ushqimit bëri kontrollin e 50.2 tonëve mish, nga analizat e të cilave u konstatua prezencë e salmonelës. I...