E dije që ananasi rritet në shkurre dhe jo...
Ananasi është një nga frutat tropikale më të dashur në botë, por mënyra se si rritet shpesh mbetet një surprizë për ata që nuk e kanë parë nga afër. Në vend që të zhvillohet në një pemë, si shumë...
Le të jemi të sinqertë, pagesa për transportin është padyshim një nga gjërat më të urryera kur vjen puna tek porositë online të ҫdo lloji, por fatkeqsisht në pjesën më të madhe të rasteve është diҫka e pashmangshme. Megjithatë, në Snapfood, ka një mënyrë sesi mund ta porosisësh ushqimin tënd online dhe të shmangësh pagesën e kostove të transportit: Opsioni “Merr Vetë”.
Me anë të këtij opsioni, Snapfood të lejon të porosisësh ushqimin e preferuar dhe ta marrësh atë vetë në restorantin e përzgjedhur, duke eleminuar kështu nevojën për të paguar transportin dhe pse jo bakshishin që do t’i lije korrierit. Një zgjedhje ideale veҫanërisht kur restorantet e tua të preferuar i ke afër punës apo shtëpisë dhe me këtë rast bën edhe një shëtitje të vogël e pse jo të miqësohesh me stafin e restorantit. Por nuk mbaron me kaq.
Me opsionin “Merr vetë”, Snapfood të lejon dhe të programosh kohën kur dëshiron të marrësh porosinë tënde. Në momëntin që përfundoni porosinë, ju shfaqet një dritare për të vendosur ditën dhe orën kur dëshironi që ushqimi juaj të jetë gati.
Në momentin që porosia është gati për t’u tërhequr, Snapfood ju lajmëron me një mesazh.
Kliko për të shkarkuar aplikacionin: https://snapfood.al/download-app
Ananasi është një nga frutat tropikale më të dashur në botë, por mënyra se si rritet shpesh mbetet një surprizë për ata që nuk e kanë parë nga afër. Në vend që të zhvillohet në një pemë, si shumë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Fillojmë duke ndarë të verdhat e vezëve nga të bardhat. Në një tas, rrahim të verdhat me sheqerin derisa të krijohet një masë kremoze dhe e hapur në ngjyrë. Shtojmë mascarponen dhe e përziejmë ngadalë derisa të bëhet një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment