Pasta në tavë me ton dhe domate
Ngrohni grilën e furrës në nivelin më të lartë dhe vendosni një tenxhere të madhe me ujë të kripur për të vluar në sobë. Hidhni makaronat dhe gatuajini për 1 minutë më pak se sa sugjeron paketimi. Ndërkohë...
Sugjerojmë:
Ngrohni grilën e furrës në nivelin më të lartë dhe vendosni një tenxhere të madhe me ujë të kripur për të vluar në sobë. Hidhni makaronat dhe gatuajini për 1 minutë më pak se sa sugjeron paketimi. Ndërkohë...
Lajini patatet e ëmbla dhe shpojini të gjitha me një pirun. Vendoseni në një pjatë në mikrovalë dhe gatuajeni në temperaturë të lartë për 18-20 minuta, ose derisa të zbuten. Ndajini në gjysmë dhe vendoseni secilën, me anën e...
Ngrohni vajin e rezervuar nga toni në një tigan të thellë. Hidhni domatet plus 200 ml ujë dhe ziejini ndërkohë që gatuani makaronat, duke ndjekur udhëzimet e paketimit. Shtoni brokolin për 3 minutat e fundit, më pas kullojeni, duke...
Ziejini makaronat në ujë të vluar me kripë për 8 minuta. Shtoni bishtajat dhe ziejini edhe për 3 minuta të tjera derisa makaronat dhe fasulet të jenë thjesht të buta. Ndërkohë hidhni tonin dhe vajin e tij në një...
Vendosni një tenxhere me ujë të kripur të ziejë. Ziejini makaronat derisa të jenë al dente, zakonisht rreth 7 deri në 8 minuta. Në 1 minutën e fundit shtoni bizelet. Kulloni makaronat dhe bizelet, më pas shpëlajini me ujë...
Ziejini spagetit në ujë me kripë për 6 minuta. Shtoni brokolin dhe ziejini për 4 minuta më shumë ose derisa të dyja të zbuten. Ndërkohë, përzieni qepët, ullinjtë, kaperit, tonin dhe lëkurën e limonit me lëngun në një tas...
Në një tas të madh, përzieni koprën, angjinaret, vajin e ullirit, lëngun e limonit hudhrën dhe piperin e zi. Trazojini mirë së bashku dhe shtoni spinaqin, tonin dhe specin e kuq. Trazojini sërish dhe shërbejini. Ruaj Recetën
Një antipastë e shkëlqyer, por jo vetëm. Një recetë shumë e shëndetshme që mund ta konsumoni në çdo orë të ditës, edhe nëse doni të shmangni përgatitjen e drekës e darkës: brusketat me ton, domate e qepë. Në këtë...
1.Në një mikser fruloni ullinjtë dhe kaperit në copa jo shumë të vogla. Merrni tonin dhe shtypeni me pirun. 2.Hiqini lëkurën limonit dhe shtrydhni gjysmën e lëngut. Në një enë të madhe shtoni ullinjtë e grirë, tonin dhe shtoni...