Lajini patatet e ëmbla dhe shpojini të gjitha me një pirun. Vendoseni në një pjatë në mikrovalë dhe gatuajeni në temperaturë të lartë për 18-20 minuta, ose derisa të zbuten.
Ndajini në gjysmë dhe vendoseni secilën, me anën e prerë lart, në një pjatë për servirje.
Tunin e kulluar nxirreni me pirun dhe e ndani mes patateve të ëmbla. Hidhni sipër qepën e kuqe dhe specin djegës nëse përdorni, më pas shtrydhni lëngun e limonit. Shërbejeni me një gotë kos.
Në një tenxhere me ujë të kripur gatuani spagetit duke ndjekur udhëzimet e paketimit. Ndërkohë, ngrohni vajin në një tigan të madh që nuk ngjit dhe gatuajeni pançetën për 3-4 minuta derisa të fillojë të skuqet. Përzieni qepën dhe...
Ngroheni furrën në 190C. Përzieni orizin me 2 lugë pesto. Prisni majat e domateve dhe hiqni pjesën e brendshme. Mbushni zgavrat e zbrazëta me përzierjen e orizit, duke e shtypur lehtë, më pas vendosni kapakët. Pritini kungujt në formë...
Ngroheni furrën në 140C. Shtroni një tavë me letër pjekjeje. Vendosni fëstëkët në një tavë pjekjeje të cekët dhe piqini në furrë për rreth 7-10 minuta derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendoseni në një procesor ushqimi dhe procesojini...
Komento