Ziejini makaronat në ujë të vluar me kripë për 8 minuta. Shtoni bishtajat dhe ziejini edhe për 3 minuta të tjera derisa makaronat dhe fasulet të jenë thjesht të buta.
Ndërkohë hidhni tonin dhe vajin e tij në një tas dhe shtojini peshkun duke i mbajtur copat të mëdha. Hidhni në të lëkurën e limonit, kaperin, specin djegës dhe shumë kripë e piper.
Kulloni makaronat dhe fasulet, kthejini në tigan dhe trazojini me masën e tonit. Shtoni pak vaj ulliri.
Ngroheni furrën në 220C dhe vini një ibrik me ujë për të zier. Në një tas, përzieni hudhrën dhe domatet me erëza, më pas derdhini në një tavë të madhe pjekjeje. Vendosni spinaqin në një kullesë të madhe dhe...
Në një përpunues ushqimi ose blender, përzieni të gjithë përbërësit, duke rezervuar gjysmën e nenexhikut dhe kosit. Shtoni pak uthull shtesë, Tabasko dhe erëza për shije, më pas shtoni pak ujë nëse ju pëlqen më i hollë. Ftoheni, më...
Në një enë bashkojmë kungujt e grirë, miellin dhe parmigiano-n. Formoni topa në madhësinë e arrës, më pas rrafshojini. Nxehni një tigan që nuk ngjit në zjarr mesatar dhe shtoni vajin. Skuqini për 2-3 minuta nga secila anë derisa...
Komento