Sallatë me rukola dhe salmon të tymosur
Udhëzime: Përziej rukolën, salmonin e tymosur dhe avokadon në një tas. Shto vajin e ullirit, lëng limoni, kripë dhe piper sipas shijes. Përziej lehtë dhe shërbeje. Ruaj Recetën
Sugjerojmë:
Udhëzime: Përziej rukolën, salmonin e tymosur dhe avokadon në një tas. Shto vajin e ullirit, lëng limoni, kripë dhe piper sipas shijes. Përziej lehtë dhe shërbeje. Ruaj Recetën
Shtrydhni mishin e sallamit nga lëkurat, duke e ndarë në copa sa një kokërr rrushi. Ngrohni vajin në një tigan. Skuqini copat për rreth 8 minuta derisa të bëhen të arta. Ndërkohë gatuajmë makaronat dhe presim pjesën më të...
Pranvera nuk sjell vetëm stinën e bukur: prodhimet e të korrave na sjellin në tryezë gjëra të freskëta e perfekte për dietat tona, superushqime të vërteta. Mes superushqimeve pranverore që nuk duhet t’u mungojnë janë: Rukola Rukola është një...
Rukola është një nga bimët jeshile më të mira që mund të konsumojmë. Ajo është një burim i mirë i disa vitaminave dhe mineraleve dhe gjithashtu plot antioksidantë që japin përfitime të provuara shëndetësore. Plus nuk ka aspak kalori...
1.Nxehni 1 lugë gjelle vaj ulliri në një tigan të madh mbi nxehtësinë mesatare. 2.Marinoni mishin e derrit me kripë dhe piper dhe shtojeni në tigan. 3.Gatuajeni derisa të skuqet rreth 3 minuta për secilën anë. 4.Hiqeni dhe vendoseni...
1.Në ujin e vluar hidhni makaronat dhe i gatuani për rreth 10 minuta, sipas udhëzimeve të pakos. 2.Tre minuta para se të hiqni makaronat, shtoni bizelet e ngrira në të njëjtën tenxhere dhe prisni derisa të zbuten. 3.Ndërkohë, vendosni...
1.Ziejmë orizin në ujë me kripë, e kullojmë dhe e shpëlajmë me ujë të ftohtë. 2.E vendosim në tas dhe shtojmë djathin, proshutën, pjeprin të copëtuara. 3.Shtojmë rukola, manaferra dhe e marinojmë të gjithë sallatën me kripë, piper dhe...
Nxehni furrën në 220 gradë C. Në një tas të madh, përzieni patatet, 2 lugë gjelle vaj ulliri, ½ lugë çaji kripë dhe piperin. Vendosini patatet në një tavë të mbuluar me letër kuzhine dhe lërini të piqen derisa...
Vendosini rukolën, barishtet dhe luleshtrydhet në një tas mesatar dhe hidhni vaj ulliri, lëng limoni, kripë dhe piper. Kontrolloni për erëza dhe rregulloni sipas shijes tuaj. Ruaj Recetën