Risotto me shparg dhe pançetë
Në një tigan të thellë, skuqim pançetën derisa të bëhet krokante dhe e heqim nga tigani, duke e lënë vajin e pançetës për më shumë shije. Shtojmë qepën dhe e skuqim derisa të zbutet, më pas shtojmë shpargun dhe...
Sugjerojmë:
Në një tigan të thellë, skuqim pançetën derisa të bëhet krokante dhe e heqim nga tigani, duke e lënë vajin e pançetës për më shumë shije. Shtojmë qepën dhe e skuqim derisa të zbutet, më pas shtojmë shpargun dhe...
Shkrini gjalpin në një tigan të madh, më pas skuqni proshutën dhe qepën duke i trazuar derisa të fillojnë të marrin ngjyrë të artë. Hidhni preshin dhe patatet, i trazoni mirë, më pas mbulojeni dhe ulni zjarrin. Gatuani...
Ngrohni vajin e ullirit në një tenxhere të madhe. Shtoni qepën, gjysmën e pancetës dhe karotën. Gatuajini në nxehtësi të ulët deri në mesatare për 10 minuta derisa qepët të jenë të buta. Shtoni kuminin, turmerikun, hudhrën...
Vendosni një tenxhere me ujë pak të kripur të vlojë. Shtoni brokolin dhe ziejini për 5 minuta. Hiqeni dhe lëreni mënjanë. Vendosni makaronat në të njëjtën tenxhere dhe gatuajini sipas udhëzimeve të paketimit. Ndërkohë, hidhni brokolin në një përpunues...
Në një tenxhere me ujë të kripur gatuani spagetit duke ndjekur udhëzimet e paketimit. Ndërkohë, ngrohni vajin në një tigan të madh që nuk ngjit dhe gatuajeni pançetën për 3-4 minuta derisa të fillojë të skuqet. Përzieni qepën dhe...
Vendosni një tenxhere me ujë pak të kripur të vlojë. Shtoni brokolin dhe ziejeni për 5 minuta. Hiqeni me një lugë me vrima dhe lëreni mënjanë. Vendosni makaronat në të njëjtën tenxhere dhe gatuajini sipas udhëzimeve të paketimit. Ndërkohë,...