Arkiva e etiketave: domate

‘Shkopinj’ perimesh me salca të bëra në shtëpi. Antipastat...

Shumë të shijshëm, shkopinjtë e perimeve janë një recetë e thjeshtë dhe e shpejtë për t’u përgatitur dhe për të realizuar një antipastë të shëndetshme. Perfekte për ata që ndjekin një dietë vegjetariane ose vegane, shkopinjtë e perimeve janë...