E dije që ananasi rritet në shkurre dhe jo...
Ananasi është një nga frutat tropikale më të dashur në botë, por mënyra se si rritet shpesh mbetet një surprizë për ata që nuk e kanë parë nga afër. Në vend që të zhvillohet në një pemë, si shumë...
Darka po afron dhe ti ende nuk e di se çfarë do të hash? Mos u shqetëso se jemi këtu pikërisht për këtë! Kemi përzgjedhur për ty 5 pjata super të shijshme për të shijuar në rehati mbrëmjen e sotshme
Sushi nga Monk
Një pjatë me sushi spektakolare është gjithnjë ide e mirë, veçanërisht kur janë të përgatitura nga mjeshtrat e Monk. Mos lini kurrësesi pa provuar Suzuki Roll për një shije unike.
Pizza të zeza nga Black Pizza
Të ka vajtur mendja për pizza por nuk do të rëndohesh shumë në darkë? Provo një pizza me miell të zi të shëndetshëm dhe shuaje nepsin pa brerje ndërgjegjeje.
Risotto Porcini nga Serafina
Thjesht provoje dhe na falendero më pas, nuk ka nevojë për shumë fjalë.
Krepa nga Coco Crepes and Juices
Nëse të ka shkuar mendja për diçka të ëmbël, tek Coco je në vendin e duhur. Porosit një krepë me Nutella dhe fli i/e lumtur.
Burger nga Delibros
Jo ekzaktësisht zgjedhja më e mirë për darkë, por kur ta do shpirti… nuk i thua dot jo burgerit me nam të Delibros.
Gjithçka që porosisni në Snapfood mund ta shijoni në rehatinë e shtëpisë apo kudo ku ndodheni, por nëse dëshironi të kaloni një darkë në restorant, aplikacioni është gjithashtu një ide e mirë. Rezervoni tavolinën tuaj në disa klikime dhe mos u shqetësoni të gjeni numrin e restorantit. Tryeza juaj do të jetë gati.
Ananasi është një nga frutat tropikale më të dashur në botë, por mënyra se si rritet shpesh mbetet një surprizë për ata që nuk e kanë parë nga afër. Në vend që të zhvillohet në një pemë, si shumë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Fillojmë duke ndarë të verdhat e vezëve nga të bardhat. Në një tas, rrahim të verdhat me sheqerin derisa të krijohet një masë kremoze dhe e hapur në ngjyrë. Shtojmë mascarponen dhe e përziejmë ngadalë derisa të bëhet një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment