Ziejini patatet në avull për 15-20 minuta ose derisa të gatuhen.
Ngrohni 1 lugë gjelle vaj në një tigan që nuk ngjit. Shtoni qepët dhe specat, më pas gatuajini për rreth 10 minuta derisa të zbuten. Shtyjmë specat në anë të tiganit dhe shtojmë chorizo-n, duke e trazuar derisa të gatuhet dhe të ketë lëshuar vajrat e tij. Transferojini në një pjatë.
Pasi të jenë ftohur mjaftueshëm, përgjysmoni patatet. Ngrohni 1 lugë gjelle vaj në një tigan tjetër që nuk ngjit dhe hidhni patatet. Skuqini për rreth 10 minuta derisa të marrin ngjyrë të art. Përzieni përzierjen e qepëve, ngrohni dhe rregullojini me kripë e piper.
Ndërkohë në tiganin e qepës skuqni vezët sipas dëshirës tuaj. Vendosini ato sipër gjithçkaje dhe shërbejini.
Shumë prej nesh e kemi provuar atë momentin e këndshëm në fund të një vakti në një restorant kinez, kur na shërbehet një biskotë krokante që fsheh brenda një copëz letre me një “parashikim”, mesazh apo disa numra me...
1. Në një tas të madh përziej thjerrëzat e ziera me domatet, qepën, majdanozin dhe djathin e bardhë. 2. Në një enë tjetër përziej vajin e ullirit me lëngun e limonit, kripën dhe piperin. 3. Hidhe salcën mbi sallatë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Komento