Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1.Nxehni furrën në 180 gradë C .
2.Ndani salcën e specit të kuq midis katër enëve të vogla për pjekjes.
3.Merrni 4 vezë dhe thyeni 1 në secilën enë. Piqini për 7-10 minuta derisa të tendosen të bardhat dhe të verdhat të jenë ende të lëngshme.
4.Vendosni 4 feta të trasha buke në një tepsi, hidhni vaj ulliri, fërkojeni me 1 thelpi hudhër dhe gatuajeni në furrë derisa të theket lehtë.
5.Spërkatni vezët me majdanoz të copëtuar dhe piper të zi, dhe shërbejini me bukën e thekur.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Komento