E dije që ananasi rritet në shkurre dhe jo...
Ananasi është një nga frutat tropikale më të dashur në botë, por mënyra se si rritet shpesh mbetet një surprizë për ata që nuk e kanë parë nga afër. Në vend që të zhvillohet në një pemë, si shumë...
Sugjerojmë:
Kjo vapë e tmerrshme duket se nuk ka ndërmend të largohet dhe përveç gjithë mjeteve që të ndihmojnë të qëndrosh i/e freskët, rëndësi të madhe kanë dhe ushqimet që konsumon.
Ja ç’mund të porosisësh në Snapfood për t’u freskuar këto ditë pa qenë të ndezësh sobën për të gatuar dhe pa qenë nevoja të dalësh aspak nga aty ku ndodhesh:
Gazpacho nga A Tavola
Supa e famshme e ftohtë spanjolle që përfshin perimet më të shijshme të stinës është shpëtim në ditët e nexta. Veçanërisht e shijshme e shoqëruar me pakëz bukë të thekur.
Sushi dhe sashimi nga Monk
Ndonëse konsumohen përgjatë gjithë vitit, sushi dhe veçanërisht një pjatë e ftohtë me sashimi të shijon maksimalisht kur temperaturat janë të larta. Por duke qenë këto pjata tejet delikate që kërkojnë peshk e produkte deti super të freskëta, bëni gjithnjë kujdes t’i porosisni tek më të mirët, siç janë mjeshtrat e Monk.
Tarator nga Lakror’Ane
E ku ka si tradicionalja?! Kos i freskët, kastravec i shijshëm, pakëz hudhër dhe vaj ulliri… Hidratimi më i mirë!
Rainbow Bowl nga Cell Food
Një tas i mbushur plot me produkte super të shëndetshme, veçanërisht si frutat e pyllit që janë një mënyrë e shkëlqyer për të qendruar të hidratuar.
Akullore nga Fabrika
Dhe sigurisht ëmbëlsira për në fund! Metoda më e mirë për t’u freskuar ëmbëlsisht e njohur në gjithë botën: Akullorja. Bonus është fakti që akulloret tek Fabrika janë artizanale, pa qumësht pluhur dhe pa ngjyrues…
Ananasi është një nga frutat tropikale më të dashur në botë, por mënyra se si rritet shpesh mbetet një surprizë për ata që nuk e kanë parë nga afër. Në vend që të zhvillohet në një pemë, si shumë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Fillojmë duke ndarë të verdhat e vezëve nga të bardhat. Në një tas, rrahim të verdhat me sheqerin derisa të krijohet një masë kremoze dhe e hapur në ngjyrë. Shtojmë mascarponen dhe e përziejmë ngadalë derisa të bëhet një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment