Salatë me shalqi, djathë të bardhë dhe mente
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Sugjerojmë:
Kjo vapë e tmerrshme duket se nuk ka ndërmend të largohet dhe përveç gjithë mjeteve që të ndihmojnë të qëndrosh i/e freskët, rëndësi të madhe kanë dhe ushqimet që konsumon.
Ja ç’mund të porosisësh në Snapfood për t’u freskuar këto ditë pa qenë të ndezësh sobën për të gatuar dhe pa qenë nevoja të dalësh aspak nga aty ku ndodhesh:
Gazpacho nga A Tavola
Supa e famshme e ftohtë spanjolle që përfshin perimet më të shijshme të stinës është shpëtim në ditët e nexta. Veçanërisht e shijshme e shoqëruar me pakëz bukë të thekur.
Sushi dhe sashimi nga Monk
Ndonëse konsumohen përgjatë gjithë vitit, sushi dhe veçanërisht një pjatë e ftohtë me sashimi të shijon maksimalisht kur temperaturat janë të larta. Por duke qenë këto pjata tejet delikate që kërkojnë peshk e produkte deti super të freskëta, bëni gjithnjë kujdes t’i porosisni tek më të mirët, siç janë mjeshtrat e Monk.
Tarator nga Lakror’Ane
E ku ka si tradicionalja?! Kos i freskët, kastravec i shijshëm, pakëz hudhër dhe vaj ulliri… Hidratimi më i mirë!
Rainbow Bowl nga Cell Food
Një tas i mbushur plot me produkte super të shëndetshme, veçanërisht si frutat e pyllit që janë një mënyrë e shkëlqyer për të qendruar të hidratuar.
Akullore nga Fabrika
Dhe sigurisht ëmbëlsira për në fund! Metoda më e mirë për t’u freskuar ëmbëlsisht e njohur në gjithë botën: Akullorja. Bonus është fakti që akulloret tek Fabrika janë artizanale, pa qumësht pluhur dhe pa ngjyrues…
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Fillojmë duke ndarë të verdhat e vezëve nga të bardhat. Në një tas, rrahim të verdhat me sheqerin derisa të krijohet një masë kremoze dhe e hapur në ngjyrë. Shtojmë mascarponen dhe e përziejmë ngadalë derisa të bëhet një...
Tartufi, ky përbërës misterioz dhe i rrallë, ka qenë prej kohësh një simbol i luksit në botën kulinare. I njohur për aromën e tij të veçantë dhe të fuqishme, tartufi ka kapur imagjinatën e kuzhinierëve dhe gurmanëve në të...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment