Arkiva e etiketave: download

Ushqimet më të mira që mund të porosisësh për...

Kjo vapë e tmerrshme duket se nuk ka ndërmend të largohet dhe përveç gjithë mjeteve që të ndihmojnë të qëndrosh i/e freskët, rëndësi të madhe kanë dhe ushqimet që konsumon. Ja ç’mund të porosisësh në Snapfood për t’u freskuar...

Nuk ke para cash? Pa problem, në Snapfood tashmë...

Uria dhe nepsi një gjë kanë të përbashkët: Nuk pyesin për asgjë! Nuk pyesin se mund të kesh frigoriferin bosh, nuk pyesin se mund të jetë mesi i natës dhe as që duan t’ja dinë që mund të mos...