Përzieni kafenë me 2 lugë gjelle ujë të valuar në një enë të madhe derisa të bashkohen. Shtoni likerin e kafesë dhe 75 ml ujë të ftohtë. Hidheni në një enë të cekët dhe lërini mënjanë.
Përgatitni shtresën e kremit duke rrahur maskarponen, qumështin e kondensuar dhe ekstraktin e vaniljes me një rrahëse elektrike derisa të jetë e trashë dhe e lëmuar.
Thyejini biskotat në dy ose tre pjesë dhe zhyteni në përzierjen e kafesë për disa sekonda. Vendosni disa copa nga biskotat në fund të dy gotave dhe sipër lyeni me kremin. Spërkatini sipër me kakao për të paktën 1 orë përpara se ti shërbeni.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Komento