Bëjmë bashkë tiramisu
Fillojmë duke ndarë të verdhat e vezëve nga të bardhat. Në një tas, rrahim të verdhat me sheqerin derisa të krijohet një masë kremoze dhe e hapur në ngjyrë. Shtojmë mascarponen dhe e përziejmë ngadalë derisa të bëhet një...
Sugjerojmë:
Nga mëngjesi i përgatitur me kaq shije tek ëmbëlsirat që të lënë pa mend! Gjejeni pak për kë e kam fjalën… “Serafina” është vendi më i ri i bashkuar me rrjetin me SNAPFOOD.
Gjithçka dëshironi të hani nga tostët, sanduiçë, pica, pasta apo ëmbëlsira vijnë tek ju vetëm me një klik duke shkarkuar Snapfood.
Një nga specialitetet që duhet të provoni sot është “Burger Serafina” i përbërë nga gorgonzola, salcë tartari, kërpudha dhe qepë të karamelizuara.
Fillojmë duke ndarë të verdhat e vezëve nga të bardhat. Në një tas, rrahim të verdhat me sheqerin derisa të krijohet një masë kremoze dhe e hapur në ngjyrë. Shtojmë mascarponen dhe e përziejmë ngadalë derisa të bëhet një...
Tartufi, ky përbërës misterioz dhe i rrallë, ka qenë prej kohësh një simbol i luksit në botën kulinare. I njohur për aromën e tij të veçantë dhe të fuqishme, tartufi ka kapur imagjinatën e kuzhinierëve dhe gurmanëve në të...
Nuk mund të blesh lumturinë, por mund të blesh sushi, që është e njëjta gjë! Në dy dekadat e fundit është bërë sensacion vakti tradicional japonez i njohur si sushi. Dita Ndërkombëtare e Sushit feston këtë vakt potencialisht të...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment