Përgjysmoni specin djegës, hiqini farat nëse nuk ju pëlqen shumë djegës.
Vendoseni në një përpunues të vogël ushqimi me purenë e domates, vajin e ullirit dhe hudhrën. Përpunojeni në një masë paste, më pas shpërndajeni mbi pulë.
Shtoni pulën dhe patatet në tepsi dhe spërkatini mirë me piper të zi dhe pak kripë, më pas përzieni gjithçka mirë me duart tuaja. Shtoni trumzën dhe piqeni për 30 minuta.
Shtoni pancetën dhe piqeni edhe për 15 minuta, më pas shtoni domatet dhe piqeni edhe për 15 minuta derisa domatet të jenë zbutur dhe pula të jetë gatuar.
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Komento