Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: amatriciana

Tavë me pulë amatriciana

Parangrohni furrën në 180 gradë. Përgjysmoni specin djegës, hiqini farat nëse nuk ju pëlqen shumë djegës. Vendoseni në një përpunues të vogël ushqimi me purenë e domates, vajin e ullirit dhe hudhrën. Përpunojeni në një masë paste, më pas...