Ngrohni vajin në një tigan mesatar mbi nxehtësi mesatare. Skuqini qepën dhe hudhrën për 8-10 minuta derisa të zbuten. Shtoni çorizon dhe skuqeni edhe për 5 minuta. Hidhni domatet dhe sheqerin dhe i rregulloni me kripë. Lërini të ziejnë, më pas shtoni njokit dhe gatuajini për 8 minuta, duke i përzier shpesh, derisa të zbuten. Ngrohni grilën në nxehtësi të lartë.
Përzieni ¾ e mocarelës dhe pjesën më të madhe të borzilokut përmes njokive. Hidhni përzierjen në një enë pjekjeje. Hidhni sipër mocarelën e mbetur, më pas piqeni në grilë për 3 minuta, ose derisa djathi të shkrihet dhe të marrë ngjyrë të artë. Shpërndani mbi të borzilokun e mbetur dhe shërbejeni me sallatë jeshile.
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Komento