2 karrota të mesme, të qëruara dhe të copëtuara imët
2 brinjë selino
3 thelpi hudher, e grirë
Kripë, Piper i zi
Fasule të konservuara
Domate të konservuara
Supë pule
Rozmarinë
Makarona të vogla
Djathë parmixhano
Majdanoz
1.Në një tenxhere të madhe, mbi nxehtësinë mesatare, vini vajin për ngrohje. 2.Shtoni suxhukun dhe gatuajeni, duke e përzier me një lugë druri, deri sa të gatuhet, rreth 5 minuta. 3.Shtoni qepë, karrota dhe selino dhe gatuajini deri sa të zbuten, rreth 5 minuta. 4.Shtoni hudhër dhe gatuajini 1 minutë më shumë. 5.Shtoni kripë dhe piper, pastaj shtoni fasulet me lëngun e tyre, domatet, supë pule dhe rozmarinë. 6.Vini makaronat të ziejnë, pastaj ulni nxehtësinë dhe gatuajini deri sa makaronat të bëhen al dente, rreth 8 minuta. 7.Shtoni kripë dhe erëza nëse është e nevojshme. 8.Shërbejini në pjata me djathë parmixhano dhe majdanoz.
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Lini një koment