Bëjmë bashkë tiramisu
Fillojmë duke ndarë të verdhat e vezëve nga të bardhat. Në një tas, rrahim të verdhat me sheqerin derisa të krijohet një masë kremoze dhe e hapur në ngjyrë. Shtojmë mascarponen dhe e përziejmë ngadalë derisa të bëhet një...
Sugjerojmë:
Ushqimi që i japim fëmijëve tanë në përditshmëri padyshim duhet të marrë vëmendjen tonë kryesore. Larg ushqimeve të gatshme dhe pijeve të gazuara. Sa më shumë supëra e perime. Folati dhe vitamina B6 që gjenden tek lulelakra janë të rëndësishme për një metabolizëm dhe gjak të shëndetshëm. Ja si të realizoni një supë me të. Përbërësit janë të vlefshëm për një person.
Vendosim ujin të ziejë, shtojmë lakrën dhe kungullin të prerë në copa të vogla.
I ziejmë për pak minuta dhe më pas i shtojmë kripë. Kalojeni masën në një blender për ta bërë supën kremoze.
Ndërkohë ngrohni qumështin dhe e përzieni me të verdhën e vezës. I shtoni gjalpin dhe e përzieni mirë.
Bashkoni masat së bashku. Supa shërbehet e ngrohtë. Ju bëftë mirë!
Fillojmë duke ndarë të verdhat e vezëve nga të bardhat. Në një tas, rrahim të verdhat me sheqerin derisa të krijohet një masë kremoze dhe e hapur në ngjyrë. Shtojmë mascarponen dhe e përziejmë ngadalë derisa të bëhet një...
Tartufi, ky përbërës misterioz dhe i rrallë, ka qenë prej kohësh një simbol i luksit në botën kulinare. I njohur për aromën e tij të veçantë dhe të fuqishme, tartufi ka kapur imagjinatën e kuzhinierëve dhe gurmanëve në të...
Nuk mund të blesh lumturinë, por mund të blesh sushi, që është e njëjta gjë! Në dy dekadat e fundit është bërë sensacion vakti tradicional japonez i njohur si sushi. Dita Ndërkombëtare e Sushit feston këtë vakt potencialisht të...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment