Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Në një tenxhere të thellë ngrohni vajin. Shtoni qepën dhe hudhrën dhe skuqini derisa të jenë të tejdukshme.
Shtoni lulelakrën e grirë, kungujt e njomë dhe lëngun e perimeve klasike lëreni të ziejë. Ziejini për rreth pesë minuta më pas ulni zjarrin dhe ziejini për rreth 20 minuta.
Hiqeni tenxheren nga zjarri dhe përdorni një blender dore për të përzier përbërësit derisa masa të jetë e njëtrajtshme. Shtoni më shumë lëng (ose lëng mishi ose ujë), nëse dëshironi, derisa të arrihet konsistenca e dëshiruar.
Hidhni në tas dhe spërkatni me vaj ulliri ekstra të virgjër dhe erëza të njoma.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Komento