1/2 kuti salmon i tymosur, i prerë në copa të madhësisë së kafshimit
1/4 filxhan kaper
2 lugë çaji kopër e copëtuar
1.Në një tenxhere të madhe me ujë të valuar të kripur gatuani makaronat sipas udhëzimeve të paketimit. 2.Kullojini dhe rezervoni ½ filxhan ujë nga pastat. 3.Në një tigan të madh mbi ngrohjen mesatare, vendosni vajin të ngrohet. 4.Shtoni qepët dhe gatuajini deri sa të zbuten 5 minuta, pastaj shtoni hudhër dhe gatuajini 1 minutë më shumë. 5.Shtoni verën dhe gatuajeni 5 minuta. 6.Shtoni kremin dhe lëngun e limonit dhe gatuajeni edhe 5 minuta. Marinojeni me kripë dhe piper. 7.Shtoni salmon, kaper dhe kopër dhe gatuajeni 2 minuta, pastaj hidhni salcën dhe makaronat së bashku. 8.Shtoni ¼ filxhan nga uji i rezervuar nëse salca është shumë e trashë. 9.Hidhni më shumë kopër për servirje.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Lini një koment