Lani, thani dhe hiqni copat e këqija nga domatet. Pritini në seksione të vogla. Në një tenxhere të madhe, shtoni domate dhe shumë pak ujë (së paku 1 gotë). Lërini të zihen. Pasi të zihen vendosni një kullesë për të hequr farat dhe lëkurën. Hidhni farat dhe lëkurën. Kthejeni lëngun në tenxhere dhe lëreni të ziejë duke shtuar kripë, kripë qepë dhe kripë selino sipas sasisë së lëngut. Nëse doni ta konservoni derdhni 2 lugë gjelle lëng limoni në kavanoza të sterilizuara. Shtoni lëngun e domateve duke lënë pak hapësirë ajri.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Komento