Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
1.Priteni proshutën në copa dhe skuqeni në një tigan të madh derisa të gatuhet plotësisht. 2.Thajeni në një peshqir letre deri sa të jetë e nevojshme që të largohet vaji i tepërt. 3.Pritini kokën e lulelakrës në copa të vogla me madhësi kafshimi, duke prerë majat e florezave dhe copëtojeni në copa të vogla. 4.Vendosni […]
1.Priteni proshutën në copa dhe skuqeni në një tigan të madh derisa të gatuhet plotësisht.
2.Thajeni në një peshqir letre deri sa të jetë e nevojshme që të largohet vaji i tepërt.
3.Pritini kokën e lulelakrës në copa të vogla me madhësi kafshimi, duke prerë majat e florezave dhe copëtojeni në copa të vogla.
4.Vendosni lulelakrën në një tas të madh dhe shtoni specat, qepën, proshutën dhe djathin.
5.Në një tas të vogël rrihni majonezën, sheqerin dhe uthullën derisa të formohet salca.
6.Hidheni sipër sallatës dhe përziejeni mirë që sallata të bëhët homogjene.
7.Shërbejeni menjëherë!
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Komento