1.Në një tenxhere me ujë të valuar shtoni makaronat të zihen.
2.Ndërkohë në një tigan me vaj ulliri vendosni për të skuqur hudhrat dhe qepën e grirë imët.
3.Shtoni më pas specin e kuq dhe sallamin pikant. I lini të skuqen të gjitha bashkë dhe shtoni dy lugë gjelle salcë. Rregullojini me kripë, piper dhe majdanoz.
Ke pyetur ndonjëherë pse djathi zviceran ka ato vrima kaq të njohura? Për vite me radhë, fëmijët (dhe ndonjëherë edhe të rriturit) janë argëtuar me idenë e minjve të vegjël që kafshojnë djathin duke lënë boshllëqe pas tyre. Por...
A e dini se gocat e detit, këto krijesa të vogla që shumë prej nesh i shijojnë në një pjatë të freskët me limon, fshehin një sekret vërtet të pazakontë? Përtej shijes së tyre unike dhe reputacionit si afrodisiak,...
1. Në një tas të madh përziej thjerrëzat e ziera me domatet, qepën, majdanozin dhe djathin e bardhë. 2. Në një enë tjetër përziej vajin e ullirit me lëngun e limonit, kripën dhe piperin. 3. Hidhe salcën mbi sallatë...
Lini një koment