Yummy! Tortë me çokollatë
Fillimisht, në një enë të madhe, rrahim gjalpin dhe sheqerin derisa të bëhet një masë e butë dhe kremoze. Shtojmë vezët një nga një dhe e përziejmë mirë çdo herë. Shtojmë çokollatën e shkrirë dhe vaniljen. Në një enë...
Ngrohni vajin në një tavë me kapak. Shtoni qepët dhe gatuajini për 8 minuta, derisa të zbuten.
Hidhni karotat, harisën dhe orizin dhe përziejini për disa minuta.
Hidhni lëngun, lëreni të vlojë, më pas mbulojeni me kapak dhe ziejini për 10 minuta me zjarr të ulët.
Shtoni qiqrat dhe ziejini për 3-5 minuta të tjera, derisa kokrrat e orizit të zbuten dhe të përthithet i gjithë lëngu.
Shtoni kripë sipas dëshirës, fikeni zjarrin, mbulojeni dhe lëreni të qëndrojë për disa minuta.
Spërkatni bajamet mbi përzierjen e orizit dhe shërbejeni me kos.
Fillimisht, në një enë të madhe, rrahim gjalpin dhe sheqerin derisa të bëhet një masë e butë dhe kremoze. Shtojmë vezët një nga një dhe e përziejmë mirë çdo herë. Shtojmë çokollatën e shkrirë dhe vaniljen. Në një enë...
Së pari, përgatisim salcën Cezar duke përzier majonezën, lëngun e limonit, hudhrën e shtypur, mustardën, kripën dhe piperin në një enë të vogël. Në një tas të madh, përziejmë gjethet e prera të sallatës me gjoksin e pjekur të...
Gjokset e pulës i marinojmë me lëng limoni, lëkurë të grirë limoni, hudhër të shtypur, rozmarinë dhe vaj ulliri. I lëmë të marinohen për rreth 30 minuta në frigorifer për të marrë shije më të thellë. Në një tigan...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Komento