E dije që ananasi rritet në shkurre dhe jo...
Ananasi është një nga frutat tropikale më të dashur në botë, por mënyra se si rritet shpesh mbetet një surprizë për ata që nuk e kanë parë nga afër. Në vend që të zhvillohet në një pemë, si shumë...
Sugjerojmë:
Një tjetër restorant me menu fantastike i bashkohet SnapFood dhe fjala është për “New Patricia”. Është e lokalizuar në qendër të Tiranës, por qasja e saj në SnapFood padyshim ju kursen kohën dhe rrugën për të vajtur deri atje.
Nëse të duhet një sugjerim se çfarë duhet të shijosh me patjetër nga ky restorant, Neps.al të vjen në ndihmë me disa alternativa të shpejta.
Së pari mund ta nisësh me antipastat. Për shembull miks djathrash ose antipaste me djathra dhe proshute.
Për të kaluar më pas tek sallata, ku padyshim duhet të provoni specialitetin e lokalit: Sallatën multivitamine. Një supë krem pule apo me perime i bën mirë çdokujt, prandaj mos bëni shumë naze nëse doni linja të bukura këtë verë.
Pjata kryesore ju takon juve ta zgjidhni. Mund të orientoheni nga specialitetet e shefit pakeri ose tonareli, per shije te vertete italiane.
Me kaq shumë pjata sa përmendëm na erdhi oreksi. Mos harroni se nutricionistët rekomandojnë që darka të konsumohet në orën 19:00, prandaj nuk ka kohë për të humbur!
Shkarko SnapFood dhe shijojeni mbrëmjen e kësaj të diele me një pjatë të shijshme nga restorant “Eatalian’s”
Ananasi është një nga frutat tropikale më të dashur në botë, por mënyra se si rritet shpesh mbetet një surprizë për ata që nuk e kanë parë nga afër. Në vend që të zhvillohet në një pemë, si shumë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Fillojmë duke ndarë të verdhat e vezëve nga të bardhat. Në një tas, rrahim të verdhat me sheqerin derisa të krijohet një masë kremoze dhe e hapur në ngjyrë. Shtojmë mascarponen dhe e përziejmë ngadalë derisa të bëhet një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment