Ngrohni 2 lugë gjelle vaj në një tigan mbi nxehtësinë mesatare dhe skuqni qepën butësisht për 10-12 minuta. Shtoni hudhrat dhe specin djegës dhe gatuajeni për 1 min. Hidhni domatet dhe sheqerin dhe i rregulloni sipas shijes. Gatuajini pa mbuluar për 20 minuta ose derisa të trashet, më pas shtoni maskarponen.
Ngrohni 1 lugë gjelle vaj në një tigan që nuk ngjit. Rregulloni pulën dhe skuqeni për 5-7 minuta ose derisa pula të jetë gatuar.
Ngrohni furrën në 220C. Gatuani pastat sipas udhëzimeve të paketimit. Kullojini dhe lyejni me vajin e mbetur. Hidhni makaronat në një tavëme madhësi mesatare. Hidhni mishin e pulës dhe hidhini sipër salcën. Hidhni sipër çedarin, mocarelën dhe majdanozin. Piqni për 20 minuta ose derisa të marrin ngjyrë kafe të artë.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Komento