1.Në një tigan ngrohjen mesatare, shkrini gjalpin.
2.Shtoni qepët, karrotat dhe hot dog-ët dhe gatuajini deri sa qepët të bëhen të tejdukshme 3-5 minuta.
3.Shtoni hudhrën dhe gatuajeni rreth 1 minutë.
4.Shtoni vajin e susamit në tigan dhe lereni të nxehet 1 minutë pastaj shtoni orizin dhe gatuajeni për 3 minuta.
5.Shtoni orizin në një anë të tiganit dhe shtoni vezët.
6.Pastaj shtoni bizelet dhe salcën e sojes dhe përzijini për të kombinuar.
7.Sherbejeni me qepët jeshile sipër.
Ke pyetur ndonjëherë pse djathi zviceran ka ato vrima kaq të njohura? Për vite me radhë, fëmijët (dhe ndonjëherë edhe të rriturit) janë argëtuar me idenë e minjve të vegjël që kafshojnë djathin duke lënë boshllëqe pas tyre. Por...
A e dini se gocat e detit, këto krijesa të vogla që shumë prej nesh i shijojnë në një pjatë të freskët me limon, fshehin një sekret vërtet të pazakontë? Përtej shijes së tyre unike dhe reputacionit si afrodisiak,...
1. Në një tas të madh përziej thjerrëzat e ziera me domatet, qepën, majdanozin dhe djathin e bardhë. 2. Në një enë tjetër përziej vajin e ullirit me lëngun e limonit, kripën dhe piperin. 3. Hidhe salcën mbi sallatë...
Lini një koment