Në një tas mesatar, rrihni bashkë të verdhat e vezëve, qumështin dhe shtoni kripë dhe piper. Në një tas të madh, duke përdorur rrahesë elektrike, rrihni të bardhat e vezëve për rreth dy minuta derisa të bëhen marengë.
Duke përdorur një spatul, me kujdes hidhni të bardhat në përzierjen e të verdhave, duke bërë kujdes që mos të bjerë e bardha.
Në një tigan, shkrini gjalpin në nxehtësi mesatare. Shtoni vezët dhe lëreni të skuqet pa e kthyer derisa sipërfaqja të fillojë të mpikset, për rreth 4 minuta.
Shtoni djathin në njërën anë të omletës, mbulojeni tiganin dhe lëreni për 3-4 minuta derisa djathi të nisë të shkrijë. Paloseni omletën që të mbulohet djathi dhe skuqeni dhe për 1 minutë.
Hiqeni tiganin nga zjarri dhe vendoseni omletën në pjatë. Spërkateni me majdanoz dhe shërbejeni me avokado.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Komento