Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: sufle

Vezë omletë sufle

Ngrohni grilën e furrës  në temperaturë të lartë. Thyejmë vezët dhe më pas ndajmë të verdhat nga të bardhat në 2 enë. Hidhni parmixhianon dhe pjesën më të madhe të borzilokut me të verdhat dhe kriposini. Rrihni të bardhat...

Omletë sufle, pjata ideale për mëngjes

Në një tas mesatar, rrihni bashkë të verdhat e vezëve, qumështin dhe shtoni kripë dhe piper. Në një tas të madh, duke përdorur rrahesë elektrike, rrihni të bardhat e vezëve për rreth dy minuta derisa të bëhen marengë. Duke...

Të shkrihet në gojë: Sufle me çokollatë është super...

1.Në një tigan me nxehtësi mesatare hedhim çokollatën e grirë imët dhe gjalpin. 2.I trazojmë mirë derisa të shkrihen dhe ndërkohë i shtojmë edhe disa copëza të tjera të çokollatës. 3.Shtojmë pak kripë dhe tri vezët dhe i rrahim...