Ngrohni vajin e ullirit në një tigan të vogël që nuk ngjit. Hidhni kërpudhat dhe skuqini në zjarr të fortë, duke i përzier herë pas here për 2-3 minuta derisa të marrin ngjyrë.
Nxirrini nga tigani në një tas dhe përziejini me djathin dhe majdanozin.
Vendoseni përsëri tiganin në zjarr dhe hidhni vezët në të. Gatuajini për 1 minutë ose derisa të mpiksen sipas dëshirës tuaj, duke e rrotulluar me pirun herë pas here. Hidhni përzierjen e kërpudhave me lugë mbi gjysmën e omëletës.
Duke përdorur një spatul, kthejeni omëletën për të mbuluar kërpudhat. Gatuani edhe për disa çaste, vendoseni në një pjatë dhe shërbejeni me patate të furrës dhe sallatë.
Shumë prej nesh e kemi provuar atë momentin e këndshëm në fund të një vakti në një restorant kinez, kur na shërbehet një biskotë krokante që fsheh brenda një copëz letre me një “parashikim”, mesazh apo disa numra me...
1. Në një tas të madh përziej thjerrëzat e ziera me domatet, qepën, majdanozin dhe djathin e bardhë. 2. Në një enë tjetër përziej vajin e ullirit me lëngun e limonit, kripën dhe piperin. 3. Hidhe salcën mbi sallatë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Komento