1.Nxehni fasulet në sobë në një tenxhere të vogël në zjarr të ngadaltë. 2.Mbajini ngrohtë derisa të vijë koha për të ngrënë. 3.Lani domatet dhe priteni në gjysmë. Pritini kërpudhat. 4.Në një tigan që nuk ngjit, shkrini 1 lugë gjalpë dhe shtoni kërpudhat në tigan. 5.Gatuajini, duke i përzier shpesh derisa kërpudhat të zbuten dhe të marrin një ngjyrë të artë, rreth 4-5 minuta. 7.Hiqni kërpudhat nga tigani dhe mbajini ngrohtë në mikrovalë.Fshijeni tavën me peshqir letre. 8.Ndërsa kërpudhat gatuhen, ngrohni 1 lugë vaj ulliri në nxehtësi mesatare. 9.Kur vaji është i nxehtë, shtoni suxhukun në tigan. Gatuajeni sipas udhëzimeve të paketës. 10.Hiqni sallamin dhe mbajeni të ngrohtë në mikrovalë. 11.Filloni të gatuani vezët dhe domatet. 12.Shkrini gjalpin e mbetur në tigan dhe gatuajini vezët sipas preferencave. 13.Bëni vezët me kripë dhe piper për shije. 14.Duke përdorur vaj nga sallami shtoni domate në tigan të nxehtë dhe gatuaj prerë poshtë për rreth 2-3 minuta. 15.Pasi t’i hiqni nga tigani vendosini në një pjatë shërbyese bashkë me vezët, suxhukun dhe fasulet.
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Komento