Pritini mollët në feta (nuk ka nevojë të qëroni nëse nuk dëshironi). Vendosni mollët në një copë të madhe letër alumini. Hidhni sipër gjalpin, të prerë në copa të holla, sheqerin, kanellën, xhenxhefilin dhe arrën moskat.
Trazojini me duar. Mbyllni paketën duke vendosur një copë letër tjetër sipër dhe hapni vrima në të me një pirun (për të lejuar që lagështia të largohet).
Piqini për 20 deri në 25 minuta derisa mollët të jenë të buta. Spërkatini me akullore dhe shërbejeni.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Komento