Vendosni specat, qepët, domatet dhe ullinjtë në një tepsi të madhe dhe të thellë për pjekje dhe piqini për 15 minuta derisa të fillojnë të zbuten dhe të digjen në skaje.
Hidhni salcën, fasulet dhe erëzat, më pas bëni 4 hapësira të vogla ku do të vendosni merlucin.
Kthejeni në furrë dhe gatuajeni edhe për 15 minuta të tjera derisa merluci të jetë pjekur.
Aromatizojeni me borzilok dhe shqërojeni me bukë të thekur të ngrohtë.
Tartufi, ky përbërës misterioz dhe i rrallë, ka qenë prej kohësh një simbol i luksit në botën kulinare. I njohur për aromën e tij të veçantë dhe të fuqishme, tartufi ka kapur imagjinatën e kuzhinierëve dhe gurmanëve në të...
Nuk mund të blesh lumturinë, por mund të blesh sushi, që është e njëjta gjë! Në dy dekadat e fundit është bërë sensacion vakti tradicional japonez i njohur si sushi. Dita Ndërkombëtare e Sushit feston këtë vakt potencialisht të...
Sot në vend festohet Sulltan Nevruzi, festa më e rëndësishme e besimtarëve bektashinj. Fillimisht festohej si festa e ardhjes së pranverës dhe më vonë si ditëlindja e imam Aliut. Kjo festë zgjat tri ditë. Besimtarët shkëmbejnë vizita tek njëri-tjetri...
Komento