1.Gatuani makaronat sipas instruksioneve në paketim.
2.Ndërkohë vendosni karrotat në një tigan mesatar me 1 filxhan ujë.
3.Lërini të vlojnë në temperaturë të lartë.
4.Mbulojini, ulni temperaturën dhe lërini të ziejnë derisa të zbuten, për rreth 5 minuta.
5.Ndërsa karotat ziejnë, në një enë futni miellin dhe përzijini mirë sa masa të bëhet homogjene.
6.Vendosni karrotat dhe lëngun e tyre në një blender deri sa të bëhen pure.
7.Merrni karrotat me garuzhdë dhe i hidhni në tigan ku i shtoni përzierjen e miellit dhe 1 filxhan qumësht tjetër.
8.Lërini derisa të lëshojnë flluska në temperaturë mbi mesataren, duke i trazuar vazhdimisht.
9.Menjëherë sa të lëshojnë flluska hiqini nga nxehtësia dhe i përzjeni me djathë parmixhano, djathë çedar, pluhur hudhre dhe kripë.
10.Përzjeni salcën me makaronat e gatuara dhe të thara.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Lini një koment