Mbushni një tenxhere me ujë dhe vëreni të ziejë. Shtoni lulelakrën dhe lëreni të ziejë derisa të zbutet për 8-10 minuta.
Kur të jetë zbutur, hiqeni nga tenxherja dhe vendoseni në blender së bashku me qumështin, djathin, gjalpin, kripën dhe hudhrën pluhur. Procesojeni derisa të bëhet një masë e vetme.
Në ujin e lulelakrës, vendosni makaronat për të zier. Kur të jenë gati, kullojini ujin dhe rikthejini në tenxhere.
Shtoni masën e përgatitur me djathë e lulelakër dhe trazojeni mirë. Shërbejeni të ngrohtë.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Komento