Bëjmë bashkë tiramisu
Fillojmë duke ndarë të verdhat e vezëve nga të bardhat. Në një tas, rrahim të verdhat me sheqerin derisa të krijohet një masë kremoze dhe e hapur në ngjyrë. Shtojmë mascarponen dhe e përziejmë ngadalë derisa të bëhet një...
Sugjerojmë:
Nëse kënaqësia jote më e madhe në jetë është ushqimi i mirë, atëherë urime, sepse po të prezantojmë kënaqësinë tënde të dytë më të madhe në jetë: ushqimin falas!
Jo, nuk është një shaka apo ndonjë lojë e çuditshme por në Snapfood, ti mundesh vërtetë të porosisësh ushqimet e tua të preferuara pa paguar asnjë qindarkë. Kjo falë kreditit që ti mund të grumbullosh në aplikacion duke ftuar miqtë e tu të bëhen pjesë e Snapfood.
Nëpërmjet opsionit Fto dhe Fito që gjendet tek Llogaria jote, ti mund të fitosh deri në 1000 lekë brenda pak orësh falë çdo miku që regjistrohet në aplikacion me kodin tënd.
Ti ke 5 ftesa në dispozicion që mund t’i dërgosh çdo 1 orë dhe çdo regjistrim me referim, të sjell ty dhe miqve të tu nga 200 lekë në kuletë. Pra për 5 orë, ti mund të bësh fare lehtë 1000 lekë, të cilat mund t’i përdorësh në Snapfood për të porositur ç’të të dojë zemra.
Dhe kjo vlen për të gjithë përdoruesit e thjeshtë, pasi për Snapfoodies besnikë, privilegjet janë edhe më të mëdha, siç janë ftesat pa limit. Por për këtë do të flasim një herë tjetër.
Fillojmë duke ndarë të verdhat e vezëve nga të bardhat. Në një tas, rrahim të verdhat me sheqerin derisa të krijohet një masë kremoze dhe e hapur në ngjyrë. Shtojmë mascarponen dhe e përziejmë ngadalë derisa të bëhet një...
Tartufi, ky përbërës misterioz dhe i rrallë, ka qenë prej kohësh një simbol i luksit në botën kulinare. I njohur për aromën e tij të veçantë dhe të fuqishme, tartufi ka kapur imagjinatën e kuzhinierëve dhe gurmanëve në të...
Nuk mund të blesh lumturinë, por mund të blesh sushi, që është e njëjta gjë! Në dy dekadat e fundit është bërë sensacion vakti tradicional japonez i njohur si sushi. Dita Ndërkombëtare e Sushit feston këtë vakt potencialisht të...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment