400 gr fasulle pllaqi të konservuara dhe të kulluara
1 tufë e vogël majdanoz, i grirë
1 limon, i prerë në copa
Ngrohni furrën në 200C. Vendoseni bukën në një tepsi të madhe, spërkatni mbi 1 lugë gjelle vaj dhe piqeni për 10 minuta derisa të marrë ngjyrë të artë. Lëreni mënjanë.
Ndërkohë, ngrohni pjesën tjetër të vajit në një tigan në zjarr mesatar. Shtoni qepën dhe gatuajeni derisa të zbutet për rreth 10 minuta, më pas shtoni hudhrat dhe specat djegës dhe përzieni për 1 min. Hidhni domatet dhe filetot e peshkut. Mbulojeni dhe ziejini për 10 minuta derisa peshku të jetë gati gati, më pas zbulojeni.
Hidhni kokrrat e fasuleve, rregulloni mirëme kripë, më pas gatuajeni derisa gjithçka të jetë e nxehtë. Shërbejeni me bukë të thekur, majdanoz dhe limon.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Komento