Vendoseni vajin e ullirit në një tenxhere të madhe dhe vendoseni mbi nxehtësinë mesatare.
Pasi të nxehet, shtoni qepën, karrotën, selinon dhe kripën dhe gatuajini derisa qepët të jenë të tejdukshme, afërsisht 6 deri në 7 minuta.
Shtoni thjerrëzat, domatet, lëngun e mishit, korianderin, kuminin dhe piperin dhe përziejini që të bashkohen. Rriteni nxehtësinë në të lartë dhe lëreni vetëm të vlojë.
Ulni nxehtësinë në minimum, mbulojeni dhe ziejini në zjarr të ngadaltë derisa thjerrëzat të zbuten, afërsisht 35 deri në 40 minuta. Duke përdorur një blender, bëjeni pure në konsistencën tuaj të preferuar. Shërbejeni menjëherë.
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Komento