Arkiva e etiketave: Snapfood

Rrjetin e famshëm të Fast-Food në Tiranë e gjeni...

Sa herë na shkon nepsi për ushqim Fast-Food në Tiranë, është e pamundur të mos na vijë ndërmend emri i “Big Bite”. Prej shumë vitesh tanimë “Big Bite” është një lider në tregun shqiptar dhe këtu vjen pjesa më...

Shijo një darkë apo çdo vakt tjetër si në...

Thonë që  nuk ka dashuri më të sinqertë sesa ajo për ushqimin  dhe  në “Eden Breeze” ju do të provoni vërtetësinë e kësaj thënieje. Ky restorant shumë prestigjioz ku ushqimi është qendra e vëmendjes e gjeni tek SnapFood. Kështu...

Shija s’ka të krahasuar: Tortë me banane dhe karamel

Fillimisht ndizni furrën që të ngrohet në 180 gradë celsius. Merrni një tepsi rrethore dhe lyjeni me gjalpë. Në një enë të thellë përzieni me mikser gjalpin e zbutur, sheqerin dhe vaniljen në shpejtësi mesatare derisa të fitoni një...

Të hash mirë dhe pa shpenzuar shumë, SnapFood ka...

Nga mëngjesi i përgatitur me kaq shije tek ëmbëlsirat që të lënë pa mend! Gjejeni pak për kë e kam fjalën… “Serafina” është vendi më i ri i bashkuar me rrjetin me SNAPFOOD. Gjithçka dëshironi të hani nga tostët,...

Miq për darkë, por frigoriferi bosh? Ja si të...

Miq për darkë që vijnë pa ftuar? Të gjithëve na ka ndodhur njëherë kjo gjë. E mira është mos ta humbim toruan, të ruajmë qetësinë dhe buzëqeshjen në fytyrë. Sepse ky artikull të jep zgjidhjen më të mirë. Nëse...

Përgatitet lehtësisht: Bukë me kungulleshka dhe bizele

Pasi të keni hequr bizelet nga bishtajat, lajini, kullojini, hidhini në një tenxhere me ujë të vluar për disa minuta, kullojini dhe lërini të ftohen. Lani kungujt, thajini, hiquni ekstremitetet dhe grijini trashë në rende, më pas kripini, vendosini...

Ushqime cilësore, të shëndetshme dhe prodhim 100% shqiptar, ku...

“Gastro Organic”  është një biznes agro- alimentar me produkte cilësore, 100% shqiptare dhe e gjeni tek SnapFood. “Gastro Organic” merret me përpunimin e mishit, zarzavateve dhe qumështit sipas metodave dhe traditës italiane. Motoja e tyre? Të shijojmë ushqim të...

Recetën e kekut me miell orizi do t’jua kërkojnë...

1.Së pari, vendosini vezët dhe sheqerin në një tas. 2.Përziejini mirë derisa të dy përbërësit të jenë plotësisht të integruar. 3.Pastaj shtoni orizin, gjalpin e shkrirë dhe qumësht të skremuar. Përziejini vazhdimisht. 4.Vendoseni në furrë në 170 gradë për...