Sugjerojmë:

Të hash mirë dhe pa shpenzuar shumë, SnapFood ka një vend fiks për ty!


Nga mëngjesi i përgatitur me kaq shije tek ëmbëlsirat që të lënë pa mend! Gjejeni pak për kë e kam fjalën… “Serafina” është vendi më i ri i bashkuar me rrjetin me SNAPFOOD.

Gjithçka dëshironi të hani nga tostët, sanduiçë, pica, pasta apo ëmbëlsira vijnë tek ju vetëm me një klik duke shkarkuar Snapfood.

Një nga specialitetet që duhet të provoni sot është “Burger Serafina” i përbërë nga gorgonzola, salcë tartari, kërpudha dhe qepë të karamelizuara.

Lini një koment