Rrjetin e famshëm të Fast-Food në Tiranë e gjeni në Snapfood

Sa herë na shkon nepsi për ushqim Fast-Food në Tiranë, është e pamundur të mos na vijë ndërmend emri i “Big Bite”. Prej shumë vitesh tanimë “Big Bite” është një lider në tregun shqiptar dhe këtu vjen pjesa më e mirë: Ky rrjet i famshëm i ushqimit të shpejtë është pjesë e familjes së madhe të SnapFood.

Pra kujt i ka shkuar mendja për një pita-pita, specialitetin e famshëm të “Big Bite”?

Pita-pita konsiderohet ndryshe LEGJENDA. Eshtë super e shijshme falë mishit të grirë mbështjellë në formë roleje, shoqëruar me sallatë jeshile, domate dhe piten unike të “Big Bite” falë recetës së tyre sekrete.

Pita-pita, por edhe një larmishmëri pjatash të tjera mund t’i porosisni kollaj me SnapFood.

Shija e produkteve në “Big Bite” është e pakrahasueshme dhe falë shërbimit Delivery askujt nuk do t’i mungojë pastërtia, ushqimi i freskët, cilësor dhe i ngrohtë. Siguria e ushqimit është përparësia numër 1 në “Big Bite”.Porosite këtu

Jo më kot këto përgjegjësi i kanë dhënë mundësinë e shkëlqyer të zgjerimit në tregun shqiptar dhe përqafimit të secilit klient. Zgjedhja e shumë familjeve është “Big Bite” të cilët me besim të plotë plotësojnë edhe dëshirat për ushqimet e fëmijëve të tyre.

Zgjidh edhe ti këtë të martë “Big Bite” për vaktin tënd dhe aty do i gjesh të gjitha!

Lini një koment