Arkiva e etiketave: delivery

Nuk është lojë: Snapfood të dhuron para pas ҫdo...

Me Snapfood, për herë të parë në Shqipëri mund të porosisësh ushqim dhe të fitosh para. Falë opsionit Cashback, pas ҫdo porosie ti merr mbrapsht një pjesë të parave që ke shpenzuar. Si funksionon? Fare e thjeshtë: Bëj një...

Porosit, kurse dhe bëj dy hapa! Snapfood prezanton opsionin...

Qëkurse ka dalë në treg për herë të parë, aplikacioni i porositjes së ushqimit Snapfood ka qenë i fokusuar në sjelljen e sa më shumë risive teknologjike për t’ja bërë sa më praktik përdoruesëve të tij procesin e porositjes...

Delivery në kohën e COVID-19: Kompanitë e shpërndarjes së...

Me ndalimin e ushtrimit të aktivitetit të bar-restoranteve, si pjesë e masave për të luftuar përhapjen e infeksionit të COVID-19, shumë klientë janë drejtuar drejt shërbimit Delivery.  Por paralelisht me shërbimin Delivery lindin edhe sfida të reja.  Një barrë...

Në këtë kohë pandemie, restoranti i lagjes ka nevojë...

Restorantet janë një ndër kategoritë të cilat duan një mbështetje të veçantë këtë periudhë duke qenë se edhe sipas parashikimeve të qeverisë, do të jenë fasha e fundit e bizneseve që do të hapen në vendin tonë. Por si...