Cheesecake me boronica
Grijmë biskotat dhe i përziejmë me gjalpin e shkrirë. I shtypim në një tavë të rrumbullakët (diametri 20-22 cm) dhe e vendosim në frigorifer për 30 minuta. Në një tas, rrahim kremin e djathit me sheqerin derisa të bëhet...
Grijmë biskotat dhe i përziejmë me gjalpin e shkrirë. I shtypim në një tavë të rrumbullakët (diametri 20-22 cm) dhe e vendosim në frigorifer për 30 minuta. Në një tas, rrahim kremin e djathit me sheqerin derisa të bëhet...
1.Ngrohni furrën në 175 gradë dhe lyeni me vaj tavën e posacme per muffins. 2.Në një tas të madh shtoni vezët,salcën e mollës, shurup panje, vaj, vanilje, kanellë, pluhur pjekje, sode buke dhe kripë. 3.Përziejni mirë për tu kombinuar,...
1.Në një enë shtoni me radhë kosin, vaniljen, tërshërën dhe reçelin. 2.Tani i trazoni mirë të gjithë përbërësit me një përzierëse dore. 3.E lini pak mënjanë për 20 minuta derisa tërshëra të zbutet. 4.Në fund e shërbeni në një...
Boronicat bëjnë pjesë tek super ushqimet më të vlerësuara: falë antioksidantëve që përmbajnë janë një medikament i vërtetë anti-plakje. Por jo vetëm! Zbuloni të gjitha benefitet e tyre më poshtë dhe sasinë që rekomandohet. Këto kokrra të vogla me...
Boronicat janë nga frutat më të shijshme dhe më të shëndetshme që ekzistojnë. Ato rekomandohen të konsumohen sa më shpesh të jetë e mundur pasi kanë efekt të pabesueshëm në organizmin e njeriut. Vlerat e tyre ushqyese mund të...
Aloe dhe qumësht bajamesh: 2 përbërës shumë të fuqishëm për benefitet që përmbajnë. Dhe dy përbërësit themelorë të një smoothie me shije të këndshme, por edhe shumë të dobishme për të gjithë aparatin tretës. Një pije e çmuar për...
Është shumë e thjeshtë të bëni me duart tuaja akullore me kos dhe boronica bashkë me fëmijët. Mjaftojnë pak përbërës të cilët mund të ndryshojnë sipas shijeve tuaja: boronicat mund të zëvendësohen me kajsi, pjeshkë ose qershi. Të vegjlit...
Në një tas të madh, kombinoni shalqirin, boronicat, kastravecat dhe djathin feta. Shtoni nenexhikun, borzilokun dhe lëngun nga të dy limet. Nëse dëshironi spërkateni me kripë. Përzijini të gjithë përbërësit deri sa të jenë veshur në lëngun e lime....
1.Si fillim, krijoni një shurup për të zhytur boronicat në mënyrë që të jenë ngjitëse në sipërfaqe dhe të sheqerosen kollaj kur t’i kaloni në sheqer. 2.Bashkoni ½ filxhan sheqeri me ½ filxhan uji në një tenxhere të vogël....