Thërrmoni biskotat e tretjes në një qese ushqimore me një okllai ose në përpunuesin e ushqimit. Shkrini gjalpin në një tenxhere, hiqeni nga zjarri dhe përzieni sheqerin kaf dhe thërrimet e biskotave.
Shtroni me letër për pjekje bazën e një formati për kek me fund të lirë 20 cm. Shtypni biskotën në fund të tavës dhe ftohni në frigorifer ndërkohë që bëni pjesën e sipërme.
Rrihni së bashku mascarponen, sheqerin, lëvoren e limonit dhe lëngun, derisa të jenë të lëmuara dhe kremoze. Përhapeni mbi bazën dhe ftoheni për disa orë.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Komento