1.Lajini domatet dhe pritini në feta për së gjati, duke hequr pjesët e panevojshme.
2.Kriposini lehtë dhe vendosini në një kullesë për të humbur ujin.
3.Hapeni brumin në një tavë furre të mbuluar me letër zjarrduruese.
4.Shponi pjesën e poshtme me pirun dhe vendosini në frigorifer për 30 minuta.
5.Mbulojeni pastaj me domate duke lënë anëve një bordurë prej 1,5cm.
6.Transferojeni në furrë të nxehur më parë me temperaturë 220 gradë dhe lëreni vetëm për 10 minuta. Ulni temperaturën në 200 gradë dhe vazhdoni ta piqni për 20 minuta të tjera, derisa brumi të vijë mirë dhe domatet të jenë pjekur.
7.Nxirreni nga furra dhe vendosni në qendër filetot e salmonit.
8.Mbuloni sipërfaqen me fletët e borzilokut dhe majdanozit dhe lëreni të ftohet para se ta shërbeni.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Lini një koment